Reklama

2019-02-13T10:30:00+01:00 Organizatorzy wielkiej imprezy disco polo wydali oświadczenie w związku z żałobą narodową! https://disco-polo.info/Upload/articles/2019/02/gala-disco-mix-w-gdynii-z-okazji-walentynek-niezagrozona-organizatorzy-wydali-oswiadczenie-1549905983.jpg

Źródła zdjęć: FaceBook - Disco Mix / Foto Burn

Koncert

Wyjątkowa impreza nad polskim morzem odbędzie się bez problemów?!

Reklama

Co roku największe gwiazdy muzyki disco polo przyjeżdżają do Gdynii, aby razem z publiką bawić się w rytm uwielbianych przebojów muzyki disco polo i dance. W tym roku po raz kolejny odbędzie się wielkie wydarzenie o nazwie Disco Mix - Gdynia 2019.

Zobacz również: Gorąca nowość disco polo od zespołu NoLime!

Niestety nad imprezą zawisły czarne chmury z powodu żałoby narodowej, która zostanie wprowadzona od czwartku do soboty do godziny 18:00. Z tego powodu organizatorzy wydali oświadczenie na temat czy impreza odbędzie się, czy też nie.

Jak organizatorzy zapewniają impreza Disco Mix - Gdynia 2019 odbędzie się bez żadnych przeszkód. Na scenie w sobotę (16 lutego) zobaczymy m.in. Sławomira, Pięknych i Młodych, Playboys, Jorrgusa, Extazy, Defis oraz Hazela.

Imprezę poleca i nakręca serwis disco-polo.info.

Reklama

1. 30 milionów na koncie uwielbianego zespołu disco polo!
  2. Artyści disco polo też mają marzenia!
  3. Czy będzie z niego Cygan? Wokalista disco polo w szczerym wyznaniu!

Zobacz nasz kanał na YT

Akceptuję

Ważne: Informujemy, że w dniu 25 maja 2018 r. na terenie całej Unii Europejskiej, w tym także w Polsce, wejdzie w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. W związku z tym chcielibyśmy Ci przekazać kilka informacji na temat zasad przetwarzania Twoich danych osobowych.