Reklama

2019-02-13T10:30:00+01:00 Organizatorzy wielkiej imprezy disco polo wydali oświadczenie w związku z żałobą narodową! https://disco-polo.info/Upload/articles/2019/02/gala-disco-mix-w-gdynii-z-okazji-walentynek-niezagrozona-organizatorzy-wydali-oswiadczenie-1549905983.jpg

Źródła zdjęć: FaceBook - Disco Mix / Foto Burn

Koncert

Wyjątkowa impreza nad polskim morzem odbędzie się bez problemów?!

Reklama

Co roku największe gwiazdy muzyki disco polo przyjeżdżają do Gdynii, aby razem z publiką bawić się w rytm uwielbianych przebojów muzyki disco polo i dance. W tym roku po raz kolejny odbędzie się wielkie wydarzenie o nazwie Disco Mix - Gdynia 2019.

Zobacz również: Wielkie miliony na koncie popularnych wokalistek disco polo! To one rządzą rynkiem muzycznym?!

Niestety nad imprezą zawisły czarne chmury z powodu żałoby narodowej, która zostanie wprowadzona od czwartku do soboty do godziny 18:00. Z tego powodu organizatorzy wydali oświadczenie na temat czy impreza odbędzie się, czy też nie.

Jak organizatorzy zapewniają impreza Disco Mix - Gdynia 2019 odbędzie się bez żadnych przeszkód. Na scenie w sobotę (16 lutego) zobaczymy m.in. Sławomira, Pięknych i Młodych, Playboys, Jorrgusa, Extazy, Defis oraz Hazela.

Imprezę poleca i nakręca serwis disco-polo.info.

Zobacz również

1. Znany producent wychodzi poza ramy disco polo! W sieci pojawiła się właśnie jego nowość!
  2. Wielkie miliony na koncie popularnych wokalistek disco polo! To one rządzą rynkiem muzycznym?!
  3. Niesamowita premiera od zespołu DiscoBoys! Posłuchajcie jako pierwsi nowości!

Zobacz również

Zobacz nasz kanał na YT

Akceptuję

Ważne: Informujemy, że w dniu 25 maja 2018 r. na terenie całej Unii Europejskiej, w tym także w Polsce, wejdzie w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. W związku z tym chcielibyśmy Ci przekazać kilka informacji na temat zasad przetwarzania Twoich danych osobowych.