Reklama

Czy sprawa trafi do sądu? Jest oficjalne stanowisko Artysty disco polo!

2019-07-08T07:00:00+02:00 Czy sprawa trafi do sądu? Jest oficjalne stanowisko Artysty disco polo! https://disco-polo.info/Upload/articles/2019/07/czy-sprawa-trafi-do-sadu-jest-oficjalne-stanowisko-artysty-disco-polo-1562502166.jpg

Źródła zdjęć: materiały prasowe

Życie gwiazd

Tym razem miarka się przebrała. Choć, jak sam powiedział, to dla niego pierwsza taka sytuacja - nie odpuści. O co chodzi?

Reklama

Hejt to zjawisko dość powszechne, szczególnie w internecie i szczególnie wobec osób rozpoznawalnych. Nie jest inaczej w świecie disco polo. Można rzec, że w tym świecie jest nawet gorzej. Przekonał się o tym ostatnio Kuba Urbański, lider i wokalista grupy Playboys.

Zobacz również: DISCO POLO: Daj To Głośniej wypuścili właśnie nowość pt. "Dobrze". To jest lepsze od "Mama Ostrzegała"?!

Playboysów znamy z wielu kultowych już hitów disco polo. Tym razem nie napiszemy jednak o nowej premierze czy nowym rekordzie utworu na YouTube. Tym razem mamy smutne wiadomości. Te przekazał za pośrednictwem specjalnego oświadczenia wspomniany już Kuba Urbański.

Na YouTube pojawił się film, w którym Kuba wyjaśnia ostatnią sytuację związaną z hejtem, który kierowany jest nie tylko w stronę jego osoby czy zespołu.

Jak się okazuje, hejt dotknął również rodzinę Artysty, a także małą córeczkę lidera formacji. Jak stwierdził sam Kuba, nie może sobie na to pozwolić i będzie dążył do wyjaśnienia tej sytuacji.

O co dokładnie chodzi? W filmie pada konkretne imię i przytoczenie sytuacji, która miała miejsce jakiś czas temu. Kuba poczuł się zobowiązany do publikacji specjalnego oświadczenia, a to możecie obejrzeć poniżej.

Zobacz również: Najgorsze za nimi! Córka popularnego wokalisty disco polo wraca do zdrowia!

Zobacz również

1. Półnaga kobieta w teledysku disco polo! To nowy trend? Ta nowość podbija rynek!
  2. Wytatuowali sobie cytat piosenki disco polo?! Wokalista skomentował ich czyn!
  3. Nie boi się pikantnych zdjęć! Wokalistka disco polo odsłoniła piersi i pokazała uda!

Zobacz również

Zobacz nasz kanał na YT

Akceptuję

Ważne: Informujemy, że w dniu 25 maja 2018 r. na terenie całej Unii Europejskiej, w tym także w Polsce, wejdzie w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. W związku z tym chcielibyśmy Ci przekazać kilka informacji na temat zasad przetwarzania Twoich danych osobowych.