Reklama

Czy sprawa trafi do sądu? Jest oficjalne stanowisko Artysty disco polo!

2019-07-08T07:00:00+02:00 Czy sprawa trafi do sądu? Jest oficjalne stanowisko Artysty disco polo! https://disco-polo.info/Upload/articles/2019/07/czy-sprawa-trafi-do-sadu-jest-oficjalne-stanowisko-artysty-disco-polo-1562502166.jpg

Źródła zdjęć: materiały prasowe

Życie gwiazd

Tym razem miarka się przebrała. Choć, jak sam powiedział, to dla niego pierwsza taka sytuacja - nie odpuści. O co chodzi?

Reklama

Hejt to zjawisko dość powszechne, szczególnie w internecie i szczególnie wobec osób rozpoznawalnych. Nie jest inaczej w świecie disco polo. Można rzec, że w tym świecie jest nawet gorzej. Przekonał się o tym ostatnio Kuba Urbański, lider i wokalista grupy Playboys.

Zobacz również: 'Stringi' przepustką do kariery w disco polo?! Gorące sceny trafiły do sieci!

Playboysów znamy z wielu kultowych już hitów disco polo. Tym razem nie napiszemy jednak o nowej premierze czy nowym rekordzie utworu na YouTube. Tym razem mamy smutne wiadomości. Te przekazał za pośrednictwem specjalnego oświadczenia wspomniany już Kuba Urbański.

Na YouTube pojawił się film, w którym Kuba wyjaśnia ostatnią sytuację związaną z hejtem, który kierowany jest nie tylko w stronę jego osoby czy zespołu.

Jak się okazuje, hejt dotknął również rodzinę Artysty, a także małą córeczkę lidera formacji. Jak stwierdził sam Kuba, nie może sobie na to pozwolić i będzie dążył do wyjaśnienia tej sytuacji.

O co dokładnie chodzi? W filmie pada konkretne imię i przytoczenie sytuacji, która miała miejsce jakiś czas temu. Kuba poczuł się zobowiązany do publikacji specjalnego oświadczenia, a to możecie obejrzeć poniżej.

Zobacz również: Wokalistka disco polo szczerze o problemach zdrowotnych w ciąży! Pomogła modlitwa!

Nie przegap żadnej premiery, plotki i gorących zdjęć ze świata disco polo. Subskrybuj nasze wiadomości w oficjalnej aplikacji Google!

Zobacz również

1. Uwielbiana formacja Mig wzbogaciła się o kolejne miliony! Na ten sukces pracują od lat!
  2. Gwiazdor disco polo uciekł z miast! Izolacja pobudziła jego kreatywność!
  3. Pół miliona w tydzień! Legendarny zespół Milano osiągnął wielki sukces!

Zobacz również

Akceptuję

Ważne: Informujemy, że w dniu 25 maja 2018 r. na terenie całej Unii Europejskiej, w tym także w Polsce, wejdzie w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. W związku z tym chcielibyśmy Ci przekazać kilka informacji na temat zasad przetwarzania Twoich danych osobowych.